Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

četrtek, 19. september 2024 TOREK, 1. 10. – SESTANKI BRUCK IN BRUCEV S KOORDINATORJI PROGRAMOV

Pozdravljeni, brucke in bruci!

Le nekaj dni nas loči od 1. oktobra, ko se bo pričelo novo študijsko leto 2024/2025.

Da bi prvo študijsko leto kar najbolje pričeli, se boste v torek, 1. oktobra sestali s koordinatorji študijskih programov. Sestanki bodo potekali na dveh lokacijah: na sedežu fakultete v Kopru (Glagoljaška 8, Koper) in v Univerzitetnem kampusu Livade v Izoli (Livade 6, Izola):

KOPER – študenti se zberete ob 9.30 v Muzejskem parku pred fakulteto, od 10.00 do 11. 30 pa bodo potekali sestanki s koordinatorji:

  • Matematika (izvedba v slovenskem jeziku) in Matematika v ekonomiji in financah: v predavalnici Famnit-MP1 (1. nadstropje),
  • Računalništvo in informatika (izvedba v slovenskem jeziku): v predavalnici Famnit-VP3 (2. nadstropje),
  • Biopsihologija: v predavalnici Famnit-VP2 (1. nadstropje),

IZOLA - študenti se zberete ob 9.30 pred vhodom v kampus, od 10.00 do 11. 30 pa bodo potekali sestanki s koordinatorji:

  • Varstvena biologija: v predavalnici Livade-FAMNIT 3 (3. nadstropje),
  • Agronomija: v predavalnici Livade-Epsilon (pritličje),
  • Bioinformatika (izvedba v slovenskem jeziku): v predavalnici Livade-Delta (pritličje).

Ob 11.30 bo potekala skupna predstavitev Študentskega sveta in tutorjev UP FAMNIT ter Študentske organizacije UP (ŠOUP):

  • v Kopru (Glagoljaška 8, Koper): predavalnica Famnit-VP3 (2. nadstropje),
  • v Izoli (Livade 6, Izola): predavalnica Livade-FAMNIT 3 (3. nadstropje). 

Študente prosimo, da pridete pravočasno, saj se bodo uvodni sestanki pričeli točno ob 10.00 s pozdravom rektorice univerze.

V okviru Orientacijskih dni UP za tuje študente (ponedeljek, 30. 9. 2024) bodo potekali sestanki koordinatorjev s študenti, ki ste vpisani na angleško izvedbo programov Računalništvo in informatika, Bioinformatika, Matematika, kakor tudi za tuje študente, ki ste vpisani v slovensko izvedbo programov Biopsihologija, Matematika v ekonomiji in financah, Varstvena biologija, Agronomija. Vse informacije so objavljene tukaj: https://welcome.upr.si/en/arrive/orientation. Vse, ki se še niste prijavili, vabimo, da se prijavite čim prej.

Od srede, 2. oktobra dalje potekajo predavanja in vaje v skladu z urnikom (https://www.famnit.upr.si//sl/urniki). Študenti morajo urnik preverjati vsak dan. V primeru spremembe urnika Referat uredi spremembo na urniku. Hkrati objavi obvestilo o spremembi (https://www.famnit.upr.si/sl/obvestila), vendar le, če se sprememba zgodi v istem dnevu in za naslednje dva dni. Vsem študentom svetujemo, da se naročijo na prejemanje obvestil po e-pošti.

Kmalu boste prvič prejeli NOVIČNIK ZA ŠTUDENTE UP FAMNIT, preko katerega vas bomo tekom študijskega leta obveščali o  aktualnem dogajanju, kariernih priložnostih in ostalih dogodkih. V primeru, da novic ne želite prejemati, se boste lahko od novičnika odjavili.

Veselimo se srečanja z vami!

Učitelji in sodelavci ter študenti UP FAMNIT