Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

torek, 10. september 2024 PROSTA MESTA ZA VPIS NA MAGISTRSKI ŠTUDIJ

Državljani držav EU in Slovenci brez slovenskega državljanstva ter državljani držav Zahodnega Balkana se lahko do četrtka, 12. 9. 2024, prijavijo za študij na magistrskih študijskih programih UP FAMNIT.

Prosta mesta za državljane držav EU in Slovence brez slovenskega državljanstva so na magistrskih študijskih programih: Biopsihologija, Matematične znanosti v slovenskem in angleškem jeziku, Podatkovna znanost v slovenskem jeziku, Računalništvo in informatika, Trajnostno grajeno okolje v slovenskem in angleškem jeziku, Varstvo narave.

Prosta mesta za državljane držav Zahodnega Balkana (BIH, Črne gore, Kosova, Srbije, Severne Makedonije) so na magistrskih študijskih programih: Biopsihologija, Matematične znanosti v slovenskem in angleškem jeziku, Podatkovna znanost v slovenskem jeziku, Računalništvo in informatika, Trajnostno grajeno okolje v slovenskem in angleškem jeziku, Varstvo narave.

Prijavo za vpis kandidati oddajo preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ (https://portal.evs.gov.si/prijava/) do vključno četrtka, 12. septembra 2024.

Podrobnejše informacije lahko kandidati pridobijo pri Referatu za študente UP FAMNIT: referat@famnit.upr.si.