Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 26. julij 2024 Poziv lokalnim društvom in organizacijam - predstavite se študentom na dogodku ŠtartUp

Po lanskoletni, zelo uspešni izvedbi ŠtartUP dogodka tudi letos Univerza na Primorskem v sodelovanju z Mestno občino Koper, začenja priprave na že tretji ŠtartUP dogodek, ki ga je v lanskem letu obiskalo približno 500 študentov.

      

Prva oktobrska sobota ali 5. 10. med 10. in 16. uro bo tudi letos v obliki športno-družabnega dogodka namenjena sprejemu množice študentov v obmorskem parku Žusterna, v Kopru.

Namen Univerze na Primorskem je predvsem sedanjim in novim študentom v čim večjem številu predstaviti deležnike v njihovem novem okolju, zato je tudi letos dogodek promocijska priložnost za vsa obalno kraška društva, zavode in podjetja, ki  se lahko z različnimi športnimi, kulturnimi, umetniškimi ali življenjskimi aktivnosti, predstavijo tako študentom kot mimoidočim.

Obisk študentov pri vseh sodelujočih organizacijah je zagotovljen, saj bo niz dejavnosti potekal na način s katerim bodo študentje zbirali žige na kartončku aktivnosti. Ena izmed teh aktivnosti pa je lahko tudi predstavitev vašega podjetja ali organizacije. Študentje bodo ravno tako ob zbranem številu žigov, prejeli manjšo pozornost, zato se Univerza na Primorskem zahvaljuje vsem sodelujočim, ki bi želeli svojo promocijo nadgraditi z darovanjem svojih izdelkov ali storitev.

   

Kako lahko sodelujete?

Dogodek je odlična promocijska priložnost za športna, kulturna in humanitarna društva, saj lahko s sodelovanjem v kartončku aktivnosti in predstavitvijo svojega delovanja na licu mesta, navdušite udeležence za takojšnji vpis v vaše društvo.

Dogodek je med drugim namenjen predvsem predstavitvi večjih in manjših podjetij iz okoliša. Predstavijo pa se lahko v prav posebnem EXPO kotičku, ki bo podjetjem omogočal bolj izrazito predstavitev svojih izdelkov in storitev. Ne le predstavitev svojega podjetja, to je priložnost tudi za iskanje novega potencialnega kadra, članov ter predstavitev svojega delovanja širši ciljni javnosti.

To je promocijska priložnost tudi za podjetja, društva ali organizacije, ki se dogodka ne utegnejo udeležiti, saj se v sodelovanju z Univerzo na Primorskem, študentom lahko predstavijo z darovanjem svojih izdelkov ali storitev za namene nagradnega srečelova.

Kaj morate narediti?

Prijavite se lahko do 16. septembra s pomočjo spletnega obrazca (povezava). Po prejemu prijave vas bomo osebno kontaktirali ter se podrobneje pogovorili in pripravili najboljši način predstavitve in vključitve v program.

Svoj prostor na dogodku si zagotovite z izvedbo donacije humanitarnemu društvu Palčica Pomagalčica v višini najmanj 10€ (brezplačno za humanitarna društva). Donacije se v primeru neprisotnosti ali odpovedi zaradi slabega vremena ne vrača.

Podatki za nakazilo: Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, TRR: SI56 0400 1004 7069 045, namen: ŠtartUP za Ujemi svoje sanje. Potrdilo o nakazilu pošljite na szk@upr.si.

Se veselimo sodelovanja. Vse informacije so na voljo tudi v novici > tukaj.

Za podrobnejše informacije in uskladitev vaše predstavitve na ŠtartUP dogodku nas kontaktirajte na: szk@upr.si